Rüyada atın üstünde gezmek

Rüyada atın üstünde gezmek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada atın üstünde gezmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünde gezmek uzak bir yola gidileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünde örümcek gezdiğini görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada deniz üstünde gezmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada suyun üstünde gezmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments