Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek hastalıkların uzak duracağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok sevineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada ölü kemiği yemek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek başarılı işlere imza atılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kemiklerini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kemikleri görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölü kemiği toplamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kemiğini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü insan kemiği görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments