Rüyada atın kovaladığını görmek

Rüyada atın kovaladığını görmek sinirlerinin yıpranacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya inanılır.

Rüyada atın kovaladığını gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Rüyada at kovalamak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kovaladığını görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada atı kovalamak rütbesinin yükseleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet etmektedir.

Rüyada atın kovaladığını görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz atın kovaladığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz at kovalamak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini kovalamak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, eksiği kendinde bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments