Rüyada ölü balık yakalamak

Rüyada ölü balık yakalamak tatsız haberlerin alınacağına, umutlanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Rüyada ölü balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada ölü balık yakalamak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda balık yakalamak çok büyük çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizden balık yakalamak desteksiz kalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada balığı elle yakalamak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı balık yakalamak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek balık yakalamak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada uçan balık yakalamak maddi anlamda zarar edeceğine, yüksek bir makamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde balık yakaladığını görmek isteklerini yerine geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments