Rüyada ölü akrabanın elini öpmek

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rahata erileceğine işarettir.

Rüyada akrabalarının elini öpmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akraba eli öpmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir akrabanın elini öpmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölen akrabanın elini öpmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Rüyada akrabanın elini öpmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabaların elini öpmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments