Rüyada ölmüş uğur böceği görmek

Rüyada ölmüş uğur böceği görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, hasret giderileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yüzüne kan geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş uğur böceği gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada saçta uğur böceği görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde uğur böceği görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ters dönmüş uğur böceği görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde uğur böceği görmek yüksek mevkilere getirileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çok uğur böceği görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir uğur böceği görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada uğur böcekli takı görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada uğur böceği yemek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments