Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada eski eşine sarılmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşine sarıldığını görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada eşine sarılmak öpmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada eşini sarılmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ölen eşe sarılmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments