Rüyada ölmüş biriyle içki içmek

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Rüyada bira içki içmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan içki içmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyhanede içki içmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek terfi edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek pişman olmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments