Rüyada ölmüş birini sarılıp öpmek

Rüyada ölmüş birini sarılıp öpmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, mutlu olunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini öpmek sarılmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada birini sarılıp öpmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini öpmek ve sarılmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, maddi varlığının çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments