Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini at üstünde gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada atın üstünde kendini görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada at üstünde padişah görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde görmek rahat ve huzurlu olunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde gitmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada at üstünde birini görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek beklenmedik kapıların açılmasına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments