Rüyada ölmüş bir kadını yaşıyor görmek

Rüyada ölmüş bir kadını yaşıyor görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kadını yaşıyor gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yaşlı bir kadın görmek güzel günlerle tanışılacağına, anne baba duasının alınacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet eder.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadınla öpüşmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments