Rüyada ölmüş babanın dirildiğini görmek

Rüyada ölmüş babanın dirildiğini görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın dirildiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada babasının ölüp dirildiğini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Rüyada babasını ölüp dirildiğini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada babanın öldüğünü ve dirildiğini görmek yarar sağlamayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Rüyada babanın ölüp dirildiğini görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın dirildiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının ölüp tekrar dirildiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın dirildiğini görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babasının dirildiğini görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma Kara

Hayırlı olsun inş. Babam hayatta. Rüyamda ölüyor ve tam gömecekken hareket ederek mezara kendisi giriyor. Buna rağmen çevredekiler tepki vermeden üzerine toprak atmaya devam ediyorlar. Yüzüne toprak gelince gözünü kırpıyor. Rüyamın bir kesitinde de ölmüş dayımın da aynı şekilde canlandığını gördüm. Dayım vefat etti 5 yıl önce.

Fatma Kara

Teşekkür ederim. Amin, inşaallah.

Misafir

Hayırlı olsun inşallah.Vefat eden babamı rüyamda sanki tekrar dirildiğini ve babamla aile işlerini konuştuğunu ve Üvey annemin,babama sen yokken bize bunları yapıyorlar çevredeki insanları babama sitem ettiğini gördüm.

Yılmaz

Selam aleyküm. Babamı daha önceden kaybetmiştim zaten. Dün gece rüyama girdi hastahane gibi bi yerde babam yatakta ölü olarak görüp ağzını kapatıyorum ve aradan biraz zaman geçiyo babam uyanıyor ve canlandı diye sesleniyorum

Mine şahin

Hayır olsun ölen babamı tam gömmeye götürürken nefes aldığını ve oksurdugunu duyuyorum babam yasiyo diye bağırdım babamın ölüm haberini alınca koşuyorum hem ağlıyorum bayılıyorum bütün akraba eş dostbeni görmüyor duymuyor bu arada baygınlık geçiriyorum hiç tanımadığım biri beni kaldırıyor o sırada kolumdan altın zincirimi alıyor ağlıyorum onu bana babam aldı diyorum ama beni duymuyor babamı yikadiklari suyu küvete doldurun diyorum