Rüyada ölmüş babamın ağladığını görmek

Rüyada ölmüş babamın ağladığını görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babamın ağladığını gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada babanızın ağladığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba diye ağlamak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ölen babasının ağladığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla birlikte ağlamak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babası için ağlamak eline geçen paraları tutamayacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
15 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Burak

Merhabalar rüyamda rahmetli babamın yanına gidiyorum beyaz bi kapı var kilit yerlerini dıştan açabiliyorum sonra odaya babamın yanına gidiyorum yatakta üzeri örtülü biraz muhabbet ediyorum sonrasında ağlıyo ve bende dayamamıyıp onunla birlikte ağlıyorum sonra uyanıyorum

Nejla

Merhabalar,rüyam devam eden sürekli bir rüyaydı ama 1 yıl önce vefat eden babamı kesit kesit gördüm rüyamda görünce şaşırıyordum en son nasıl olduğunu anlamadan çapraz iki koltuktaydık.digerindede ben uzanıyordum kafam kaldirip babama bakıyordum babamda kipirdamadan bana bakıyordu sonra ağlamaya başladı.ben kendimi görüyordum uzanırken ama kaldıramıyorum.baba nolur konuş rüya gerçek olmasın diyordum farkındayımda rüya olduğunun.agliyordum bende uyandığımda da ama çok zor uyandım sizce ne oldu?

Fatma

Rüyamda babam mezarinda yatıyor ama yüzü açık kollari disarda bir elini annem(SAĞ) bir elini ben tutuyorum ve babam ağlıyordu bizde sanirjm agliyorduk orası ne deil ama babam net ağlıyordu bide sonradan babamın yüzü cocuk yüzü gibi oldu hatta kendi oğluma benzettim uyanıp düşününce yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler

Fatma

Çok teşekkür ederim

Emine karslķ

Rüyada ölmüş babamin arkadasinin öldüğü için bana sarılıp ağlaması ne anlama geliyor

Ajda

Rüyamda rahmetli babami yere yatmis ve ayaklarimin üzerinde havaya kaldirmisim. Ayaklarimin üzerinde oturmus bir vaziyette Ağlıyordu ve bende ağlamaya başladım.

Furkan

Rüyamda babamin mezarindaydim ama babam aynı zamanda yanımdaydı ona bakıp ağlamaya başladım oda ağlayarak 15 yaşında gençler bile benim için ağlıyor dedi seni çok özledim deyip sarılıp ağladım rüyanın yorumu nedir acaba

Ebru

Merhabalar ruyamda rahmetli babami gordum beni gordugu icin sevincden gozleri doldu agladi bende onu gordum o dolu dolu bakdigi gozleri hic aklimdan gitmiyor manasi nedir veya hikmeti aciklarsanis sevinirm