Rüyada ölmüş baba ve dedesini görmek

Rüyada ölmüş baba ve dedesini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş baba ve dedesini gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada baba ve dede görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş baba ve dedesini görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada dede ve baba görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dedesini diri görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedesinin tekrar öldüğünü görmek mutlu olacağına ve güleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen dedemle konuşmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş dedemin canlandığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Rüyada dedesinin hasta olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
16 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Taner

Rüyamda ölmüş dedemi ve ölmüş babamı görüyorum kalabalık bir ortam sadece dedemle konuşuyorum

Sema

Rüyamda ölen babam ve ölen dedemin bira içtiklerini gördüm
Ölen babamın arabasının devrildiğini gördüm

ersin

ruyamda babamla satılan dukkanda zeytin yapiyorduk ,birden dısari cikti ölmus dedemi takip etmeye basladi bende nereye gidiyor diye takip ettim,bos bir araziye gekdik dedem ellerini açip anam anam diye bagarmaya basladi uyandim,yalniz babam yuzunu hic gostermedi.

ALİ YUTSEVEN

ölmüş dedem ve babamla arabayla geziyorum şöfförlügüm olmadıgı halde arabayı ben kullanıyorum dedem gittigimiz yerde kalmak istiyor fakat ben hasta oldugunu ve bizlen gelmessini istiyorum oda size yük olurum diyor bende ona sarılarak olurmu dedem güzel sözlerler söyleyerek ikna ediyorum

Armağan Geçer

Rüyada ölmüş olan dedem yanımda ölmüş 0lan babam sokakta cemaat halinde namaz kılanların arasından geçerek babaanneminevine ulaşmaya çalışıyor

Çiğdem Başol

Rüyamda ölmüş dedemi ve ölmüş babamı dedemin evinde çok kalabalık bir grup içinde gördüm. Daha sonra babamla ( ölmüş) bizim evmiş ama başkasının evinde oturuyoruz. Birden çok şiddetli deprem başlıyor. Bayağı sallanıyoruz. Heryer sallanıyor binalar ağaçlar. Yanınızdaki bina bizim binaya doğru yıkılıyor fakat bize çok zarar vermiyor. Ne analar gelir acaba bu rüyam. Yorumlarsanız çok tşk ederim

47hlki

Rüyamda köydeki evimize benzer bir yerdeyiz, yağmur çok yağmış böyle çamurlu yerler. Giderken sol tarafımda bir yer vardı manzaralı yer oraya tahtadan oturmaya yer yapmışlar. Onun üzerinde vefat eden babamı ve vefat eden dedemi gördüm. Önlerinde geçerken o tarafa baktım ama babam bana bakmadı. Devamında L şeklinde örülmüş, kuyu gibi bir taş yığını vardı. Suyun içinde çay da vardı. Bunu babam yapmış, öyle dediler. Sistemde bir kol var onu çevirdikçe su dönüyor. Sabırım bunun amacı hem suyu ısıtmak hem de çay yapmak için. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

esra

rüyamda anneannemin evindeyiz toplu bir sekilde bi yemek masasına oturmuşuz vefat eden babam anneannem ve dedemde var sohbet muhabbet yemek yiyoruz sonra ben eşimle olan skintimi anlatiyorum sonra birden anneannemin ve dedemin babamin cenazesini hatirliyorum siz ölmuştunuz nasil olur diyorum yengem yemek yemek ler hazir diyo ben saate bakiyorum saat 7 iftar vakti eve nasil.doncem dönem nasil gidicem diye düşünürken uyandim