Rüyada ölmüş baba için ağlamak

Rüyada ölmüş baba için ağlamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş baba için ağlamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada babanızın ağladığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen baba için ağlamak düze çıkacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada ölen babasının ağladığını görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine yorulur.

Rüyada babasına sarılarak ağlamak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın arkasından ağlamak büyük başarıların göğüsleneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasına ağlamak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Edanur

Ölmüş babamın tekrar öldü haberini alıyorum cok kalabalık bir yer insanlari gözüm bile gormuyor cok ama çok ağlıyorum babam diye diye annem teselli etmeyw çalışıyor ama yok bir ağaç var agacin yanında otlar var otların icinde sular akıyor sonu ise berrak bi göle dökülüyor o suyun icindr bi cocuk göle dusecekken o halimle cocugu kurtariyorum babam babam diye herseyini arıyorum diye hıçkıra hıçkıra yine agliyorum

Nur

Birisi için bir yazı yazdığımı harflerin ince olduğunu daha belirgin olabileceğini düşündüm yazı sahibinden dolayı kimse benim yasımı benim gibi tutamaz deyip hüngür hüngür ağladığımı “tutulan yaş ölen babamın yası oluyor ve bunu belirtiyorum ” bir erkek beni teskin etmeye çalışıyor yüzünü hatırlamıyorum ama sesi çok tanıdıkdı.

Nur

Teşekkürler cevabınız için.

Mustafa

Rüyamda rahmetli babamla bir araya gelip ağlamak