Rüyada püsküt görmek

Rüyada püsküt görmek mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada püsküt gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek işlerinin ağırlaşacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski püskü ev görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada püsküren yanardağ görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulur.

Rüyada su püskürtmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada püsküt görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments