Rüyada ölen eşine sarılmak

Rüyada ölen eşine sarılmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşine sarılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarılmak öpmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Rüyada eşine sarılmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eşine sarılıp uyumak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak önemli bir lider haline geleceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada eski eşle sarılmak onları okula göndereceğine, ömrün uzun olmasına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sabriye

Rüyada ölen eşimin hayatta oluğunu iki gün sonra tekrar öleceğini öğrenip cok üzülüyor ağlıyordum ama o bunu bilmiyordu merdivenlerden inerken seslendim dönüp baktı ve ağlamaya başladı ona söylediklerini anlayıp koşarak merdivenlerden inip ona sımsıkı sarılıp onu çok sevdiğimi söyleyip ağlıyordum vedalaşmak için çocukları çağırmamı istedi

Velime

Merhaba, Allah hayır etsin.
Geçen sene vefat etmiş eşimle oturuyoruz onun üs kısmı çıplak birbirimize sarılıp birbirimizi öpüyoruz .
Yorumunuz için teşekkürler.