Rüyada babayla kavga etmek tartışmak

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak sorunlarını bitireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, sıkıntılarını atacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak parasının pul, malının da hiç olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga tartışmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tartışmak kavga etmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine işarettir.

Rüyada biriyle kavga etmek tartışmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kavga etmek tartışmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada babasıyla tartışmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada babayla tartışmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayla tartışmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments