Rüyada ölen baba tarafından öpülmek

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba tarafından ısırılmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından vurulmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından dövülmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babası tarafından öpülmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba tarafından dövülmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına tabir olunur.

Rüyada babası tarafından vurulmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından evden kovulmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, gönlünce harcama yapmasına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments