Rüyada okyanustan geçmek

Rüyada okyanustan geçmek kendini çok iyi hissedeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanustan geçmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Rüyada okyanus geçmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada okyanustan geçmek dedikoduya, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada okyanus görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz yada okyanus görmek ayıplı yolara sapacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada okyanusda balık görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hint okyanusunu görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil okyanus görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments