Rüyada okyanusda boğulmak

Rüyada okyanusda boğulmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, mutluluktan bolca nasipleneceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hak yemeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusda boğulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada okyanusta boğulmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada okyanusda boğulmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusta olmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusa bakmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada okyanus balığı görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Rüyada hint okyanusunu görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada okyanusa açılmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments