Rüyada okyanusa bakmak

Rüyada okyanusa bakmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, donatacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusa bakmak gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Rüyada okyanusa bakmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanus ve gemi görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada okyanusda gemi görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada okyanusun içinde olmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine inanılır.

Rüyada okyanusun üzerinden uçmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada okyanus ve balık görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hint okyanusu görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments