Rüyada okulunun yıkıldığını görmek

Rüyada okulunun yıkıldığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yaşama hevesinden olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulunun yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada okulun yıkıldığını görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul yıkılmasını görmek de zenginliğe kavuşacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada okulunun yıkıldığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada okul yıkıldığını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulun yıkılmasını görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Rüyada yıkılmış okul görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada okulu yıkıldığını görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan okul görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments