Rüyada okulda yatmak

Rüyada okulda yatmak umutlarının kırılacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda yatmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Rüyada okulda yatmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir okula gitmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul öğrenci görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Rüyada okuldan çıkamamak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada okulda sınav olduğunu görmek sağlık ve hayır getireceğine, yolculuğa işaret eder.

Rüyada okulda kendini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada okulda birinci olmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, birikim yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments