Rüyada okulda kavga ettiğini görmek

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek ömrünün uzun olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Rüyada okulda kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda kavga görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada okulda kavga etmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulur.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek zararlarını telafi edeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda dans ettiğini görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments