Rüyada okulda banyo yapmak

Rüyada okulda banyo yapmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, siparişlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada okulda banyo yapmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okulda temizlik yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada okulda ders yapmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalet eder.

Rüyada okulda gösteri yapmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda sınav yapmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Rüyada okul yapmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada okulda kutlama yapmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada okul alışverişi yapmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fahri

Rüyamda okul bahçesinde banyo yapıyorum ama birden her taraftan öğrenciler geliyor ve banyom yarım kalıyor okul bahçesinde banyo yapacak yer arıyorum

ikram

ruyamda banyo yapıyordum okulda sınıf ogretmenimi goruyordum