Rüyada oklavayla birini dövmek

Rüyada oklavayla birini dövmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oklavayla birini dövmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada oklavayla birini dövmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oklavayla hamur açmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oklava kırmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada oklava almak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, esenliği bulacağına inanılır.

Rüyada yamuk oklava görmek hayata daha sıkı tutunacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık oklava görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Rüyada oklava satın almak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada oklava görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments