Rüyada öğretmenin el öpmek

Rüyada öğretmenin el öpmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada öğretmenin el öpmek gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada öğretmenin elini öpmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğretmen elini öpmek yeni bir işe gireceğine, kafa dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada öğretmeninin elini öpmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Rüyada öğretmenin el öpmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayatın tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğretmen eli öpmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öğretmenini öpmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öğretmen öpmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada öğretmeni öpmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments