Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hatalarından erken döneceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek ve gelmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hacdan geldiğini görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hacdan geldiğini görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin hacdan geldiğini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün hacdan geldiğini görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada haca gidip gelmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin hacdan geldiğini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments