Rüyada oğlunu çirkin görmek

Rüyada oğlunu çirkin görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu çirkin gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada oğlunu çirkin görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada insanı çirkin görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada çirkin siyah köpek görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin insanlar görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlısını çirkin görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments