Rüyada öğle namazını kıldığını görmek

Rüyada öğle namazını kıldığını görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, stresli bir ortama gireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, ondan faydalanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öğle namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada öğle namaz kılmak rahat bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada öğle namazı kılmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada camide öğle namazı kıldığını görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide öğle namazı kılmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, ekonomik olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğle namazı kıldığını görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğle namazının farzını kılmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Rüyada öğle namazını kıldığını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öğle namazını kaçırmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
NUR

Ortaokul arkadaşımla okulda öğle namaz kılacaktım. Lavaboya gittim, ben çıkana kadar o bitirdi. Yemyeşil bahçede kılmaya çalıştım. Çok az bir süre kaldı, neredeyse öğle namazını kaçırdım. Annem bana yattığı odadan sesleniyordu. Ona susmasını söylüyordum, namazda dikkatim dağılıyordu. Annem susmadı. Namazımı geciktirdiğim için kızacağını bildiğimden ona açıklamadım. Kıldığım namaz içime hiç sinmemişti. İkindi namazı kaçırdığımı sandım. Yön değişince saat değişiyordu. İkindi namazına daha varmış.