Rüyada nurlu bebek görmek

Rüyada nurlu bebek görmek borçlarının kapacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada nurlu bebek gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada nurlu bebek görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek üzeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalettir.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada nur suresi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil nur görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nuri alçoyu görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazlı

Rüyada ikiz bebeklerin olmuştu birisi gelişmiş digeride okadar zayıftıkı ölecek gibiydi hep kusmuştu evimde çok misafir var dı hep misafirlerle ilgileniyordum ve çocukları unutmuştum bir çocukların yanına gittim birisi yok ağlıyorum bir bakıyorum yastığın arasında her tarafı kusmuş oluyor sanki ben ağlıyorum ağzına süt koyuyorum ve kasedede benim sütüm var çocuk oraya giriyor öyle bir guzelleşiyorki nur geliyor yüzüne o küçük haliyle millete doğruluğu öğretiyor