Rüyada nur dağı görmek

Rüyada nur dağı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, yağmur yağmamasına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Rüyada nur dağı gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada nur dağı görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur dağına çıkmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Rüyada nur dağını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebeli nur dağını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nurlu yüz görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işarettir.

Rüyada birini nur içinde görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur ismi görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yüz görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments