Rüyada nohut pişirmek

Rüyada nohut pişirmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada nohut pişirmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada nohutlu pilav pişirmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut pişirmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut yemeği pişirmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek aç kalacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çuval nohut görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz nohut görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yeni projelere atılacağına işarettir.

Rüyada nohut bulgur görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments