Rüyada nohut çorbası yemek

Rüyada nohut çorbası yemek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohut çorbası yemek gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada nohut çorbası yemek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu çorba içmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş nohut yemek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut yemek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada nohut yemeği pişirmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada pilav üstü nohut yemek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına inanılır.

Rüyada kuru nohut yemek makamından olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments