Rüyada nescafe yapmak

Rüyada nescafe yapmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük üzüntüler olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, masrafların altında kalacağına yorulur.

Rüyada nescafe yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Rüyada nescafe yapmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada tuna nehri görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada arabayla nehre uçmak sevinç gözyaşları dökmeye, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada neptün gezegeni görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada neptün görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada necm suresini görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Rüyada ne istediğini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nergiz toplamak kendini toparlayamayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments