Rüyada kedi kanı içmek

Rüyada kedi kanı içmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi kanı içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kedi kanı içmek kötü günlerin biteceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kanını içmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, bereketin eksileceğine delalet eder.

Rüyada köpek kanı içmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, onu alkışlayacağına işarettir.

Rüyada insan kanı içmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan kanı içmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanını içmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada fare kanı içmek büyük bir sorun oluşacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kanını içmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments