Rüyada namaz kılmamak

Rüyada namaz kılmamak esenleyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, çok büyük hayır duası alınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmamak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada namaz kılıyor görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılan eşini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan anne görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılan kadınları görmek çok başarılı işlere adım atacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini namaz kılarken görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını namaz kılarken görmek büyük atılımlar yapılacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini namaz kılarken görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, paslı bir çiviye basabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments