Rüyada namaz kılan kadınları görmek

Rüyada namaz kılan kadınları görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılan kadınları gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada kadını namaz kılarken görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılan kadınları görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada namaz kılan kadınlar görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada bir kadını namaz kılarken görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken kadın görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazı kılan kadın görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada evde namaz kılan kadın görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments