Rüyada namaz kılan kedi görmek

Rüyada namaz kılan kedi görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan kedi gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken kedi görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi namaz kılarken görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Rüyada namaz kılan kedi görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına yorulur.

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kendini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cemaatle namaz kılanları görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada namaz kılan hayvan görmek evindeki huzurun bozulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı namaz kılarken görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments