Rüyada kediyi namaz kılarken görmek

Rüyada kediyi namaz kılarken görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi namaz kılarken gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada namaz kılan kedi görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken kedi görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi namaz kılarken görmek aile içinde husumet gelişeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada toplu halde namaz kılanları görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılana engel olmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını namaz kılarken görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken yemek yemek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments