Rüyada nakış ipliği görmek

Rüyada nakış ipliği görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, işlerinden feragat edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kredi çekileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nakış ipliği gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada nakış ipliği görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada nakış işlemek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada nakışlı yastık görmek çevreye karşı itibarın artacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada nakışlı yorgan görmek yokluk çekmeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada nakışlı görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada nakışlı yüzük görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz nakış görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada nakışlı elbise giymek rahat rahat yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments