Rüyada muz tohumu görmek

Rüyada muz tohumu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, başarılarının daim olacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet eder.

Rüyada muz tohumu gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada muz tohumu görmek işlerinin büyüyeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada üzerlik tohumu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay tohumu ekmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalettir.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işarettir.

Rüyada gül tohumu görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada mantar tohumu ekmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mısır tohumu görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments