Rüyada gül tohumu görmek

Rüyada gül tohumu görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül tohumu gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada gül tohumu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül tohumu almak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Rüyada gül tohumu ekmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ıspanak tohumu görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tohum ekmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lale tohumu görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık tohumu ekmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Rüyada kabak tohumu görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments