Rüyada mutfak eldiveni görmek

Rüyada mutfak eldiveni görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak eldiveni gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada mutfak eldiveni görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada siyah deri eldiven görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, merdiven atlayacağına yorulur.

Rüyada eldiveni görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada hediye eldiven almak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada naylon eldiven görmek doğruluğu bulacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı eldiven görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulur.

Rüyada eldiven hediye almak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada yeşil eldiven görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments