Rüyada mutfak dolabı temizlemek

Rüyada mutfak dolabı temizlemek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mutfak dolabı silmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments