Rüyada bir müjde almak

Rüyada bir müjde almak sevilen birinin geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına tabir olunur.

Rüyada bir müjde almak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada bebek müjdesi almak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada bebek müjdesi vermek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet eder.

Rüyada müjdeci böceği görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada hamilelik müjdesi almak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir müjde almak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Rüyada müjdeli bir haber almak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada telefonla müjde almak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada müjde böceği görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments