Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada muhabbet kuşu konuştuğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk muhabbet kuşları görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu vermek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada çift muhabbet kuşu görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments