Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kolaylık sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Rüyada kuşa yem vermek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşlara yem atmak başına uğursuzluklar geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işarettir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek eve huzur dolacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments