Rüyada muhabbet kuşu hediye almak

Rüyada muhabbet kuşu hediye almak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu hediye almak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada muhabbet kuşu hediye etmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu hediye almak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments